A Vista Verde az EMCC – European Mentoring and Coaching Council tagja!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja is.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja is. Ezt azt jelenti, hogy a Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját is, melynek eredménye képpen 2018-ban már minden, Vista Verde-nél végzett coach hallgatónk Európai Minőségi Díjas (EQA), „Practitioner” nemzetközi szintű képzést igazoló Tanúsítványt kap.

Hogy mégis mi az az EMCC – (European Mentoring and Coaching Council)?

Az “EMCC Magyarország” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet Magyarországi Egyesülete, az EMCC magyarországi tagszervezete. AZ EMCC Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 26 országban van jelen.

Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket, miket is fogad be pontosan?

 • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
 • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
 • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

EMCC - European Mentoring and Coaching Council Mi az EMCC célja?

Az egyesület célja a mentor és coach szakma nemzetközi színvonalú művelésének meg és elismertetése hazánkban, valamint  hogy – hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását -, meghatározó szerepet töltsön be a minõségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsõvezetõinek fejlesztésében.

Ha szeretnétek többet megtudni az EMCC-ről látogassátok meg az EMCC Magyarország weboldalát vagy az EMCC weboldalát

Illetve itt eléritek az EMCC egyéni Coach akkreditációjáról a bemutatót.

A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja.

Mit jelent ez?

A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját is, melynek eredménye képpen 2018-ban már minden, Vista Verde-nél végzett coach hallgatónk Európai Minőségi Díjas (EQA), „Practitioner” nemzetközi szintű képzést igazoló Tanúsítványt kap.

Hogyan épül fel a EQA minősített coach képzés?

Business és Life coach képzésünket az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze tematikánkat, 150 órában:

 • 130 óra elmélet/gyakorlat
 • 10 óra Konzultáció és Mentoring program
 • 10 óra egyéni online felkészülés

Milyen Tanúsítványt kapnak végzett Coach hallgatóink?

Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 150 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott, EMCC pecséttel ellátott, és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, EMCC egyéni minősítések megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, a Vista Verde Oktatási Központ közreműködésével.

Miért válassza a Vista Verde Business Coach képzését?

 • A Vista Verde az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja.
 • Az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) kompetenciái alapján készített képzési tematikát alkalmazzuk.
 • Nemzetközileg és az NSZF (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet) által elfogadott és elismert Tanúsítványt adunk a képzés elvégzésével.
 • Piacképes szaktudás és módszertan átadását biztosítjuk elméleti és gyakorlati formában.
 • Naprakész szakmai tudással, jelentős hazai és nemzetközi coaching tapasztalattal rendelkező oktatókkal, trénerekkel dolgozunk.
 • Az elmélet mellett valódi esetet hozó ügyfelekkel történő gyakorlás és szimulált esetgyakorlatot biztosítunk.
 • A coach gyakorlat megszerzéséhez és a szakdolgozat megírásához a képzésen résztvevőknek céges környezetet biztosítunk.
 • Nyomtatott és elektronikus jegyzetet, valamint több mint 50 coaching eszközt és teszt anyagot kapnak kézhez a hallgatók.
 • Egyedülálló Konzulensi és Mentor programot biztosítunk a nálunk végzett hallgatóknak.
 • Tapasztalatcserére, képzés utáni coaching esetmegbeszélésekre, továbbképzésekre biztosítunk lehetőséget.
 • Self-Branding: Szakmai segítséget nyújtunk az új vállalkozás elindításában és az „Én-márka” építésében.