📱 +36 70 321 18 69     📧 info@vistaverde.hu    
 •  
 •  
 •  
 • Life coach képzés

  "Sokan el sem hiszik, mennyi mindent elérhetünk azzal,
  ha egy-egy kudarc után újra és újra nekifutunk a célnak."

  Nick Vujicic

  Hamarosan induló képzéseink

  LIFE COACH KÉPZÉS
  Kontakt órás (személyes)
  130 óra, 13 nap

  Indulás: 2021. május 08.  A képzés díja: 380.000 Ft (+ 0 % Áfa)


  Early Bird ár: 340.000 Ft (+ 0 % Áfa)

  SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

  Egyeztess időpontot velünk egy személyes konzultációra a Vista Verde irodájában, ahol már most felteheted a számodra fontos kérdéseket!

  A képzés hivatalos megnevezése: Coaching folyamathoz illesztett kompetenciák fejlesztése
  A képzés engedélyeztetési száma: E-000378/2014/D019

  Fásult nyugalommal töltöd a mindennapjaidat, miközben azon gondolkodsz, hogy mi az, amivel izgalmasabbá tehetnéd a munkádat? Több éve dolgozol ugyanabban a pozícióban, rengeteg tapasztalattal a hátad mögött úgy érzed, hogy valahogy eddig nem találtad meg a helyed? A hónapok és az évek telnek nap-nap után és egyre kevésbé motivál a munkaköröd. Ha olyan karrierváltáson gondolkodsz, amivel nem kell sutba vágni azt a rengeteg tudást, amit az évek során összegyűjtöttél, akkor megnyugtatlak, jó helyen kapizsgálsz!

  Személyes képzési napok
  A képzés szombati és vasárnapi napokat érint majd, összesen 13 napot.
  A személyes tréningnapok célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a coaching módszertanának elméleti és gyakorlati alapjait, továbbá, hogy szert tegyenek a coach működéshez szükséges önismeret alapjaira, valamint hogy fejlesszék azon soft kompetenciáikat, melyekre szükség lehet a coaching folyamat során akár a megfelelő coach működéshez, vagy az ügyfél elakadásainak megértéséhez. 

  Online konzultációk:
  A konzultációk időpontja mindig a személyes képzési napokat követő szerda / csütörtök 18:00-19:30.
  A képzési napok közötti konzultációk során a résztvevők feltehetik időközben felmerült kérdéseiket, megoszthatják egyéni megéléseiket, valamint megtapasztalhatják a coach működést az online térben is, melyre a teljes képzés során kiemelt figyelmet fordítunk. 
  A konzultációs alkalmakon a résztvétel nem kötelező. 

   

  A Life Coach az élet (elsősorban magánélet) minden területén felmerülő problémák megoldásában segíthet. Az ügyfelek általában akkor fordulnak Life Coach-hoz, ha úgy érzik, hogy a munkahelyükön nem becsülik meg őket eléggé, nem élvezik a munkájukat, nem találnak benne kihívást, motivációt. De akkor is, ha a családi vagy szerelmi életükben jutottak holtpontra. A Life coaching segít megoldani a munkahely és a magánélet egyensúlyának kérdését is, ami azért nagyon lényeges, mert sokaknak éppen az akadályozza a boldogságát, hogy nem találják az optimális egyensúlyt ebben a kérdésben.

   A Life Coach tehát a coaching folyamat kezdetén segít az ügyfelének, hogy pontosítsa céljait, és ismerje fel a célja elérését gátló nehézségeket. Miután tisztában vannak a problémával, a coach segít, hogy az ügyfele rájöjjön, mit kell tennie a továbbiakban, és min kell feltétlenül változtatnia ahhoz, hogy egyenesebben lépkedhessen a célja fele. Ezt megerősítik az ezután következő visszajelzések a coachtól, amelyek segítik az ügyfelet a kijelölt térben mozogni, és a céljáért küzdeni.

  Mert nem csak tudást, hanem egy új szemléletet kaphatsz!

  • Profi trénerektől tanulhatsz, akik nem csak az alapokat adják át
  • Kis csoportos képzésünkben mindenkire tudunk figyelni
  • Az elmélet és gyakorlat mellett mentor programban is részt veszel
  • Intenzív a tanfolyam: 6 hét, 13 nap, 130 óra

  A képzés során az önismereti fejlődés áll a fókuszban úgy, hogy a hallgatók élettapasztalatát hívjuk segítségül. Fontosnak tartjuk, hogy a jövőbeli coachok tisztában legyenek a saját elakadásaikkal, ismerjék a személyiségjegyeiket, motivációikat, döntéseik okát – hiszen ezekkel, az önmagukról kapott információkkal tudnak majd dolgozni a Coach ülések során, és válnak hitelessé a kliensek előtt.

  Célunk továbbá, hogy segítsük és támogassuk a nálunk végzett coach hallgatókat saját vállalkozásuk beindításában, az én márka építésében, hogy megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő célcsoportot, sikeresen tudják használni az online és offline marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak, kitartásuknak köszönhetően felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé.

  Saját tapasztalatok és élmények során tanulják meg a hallgatók a coaching eszközöket, különböző megközelítéseket és elméleteket.

  Nagy öröm számunkra, hogy a képzés végén a hallgatók ugrásszerű önismereti fejlődésről számolnak be, amely egyfajta tudatosságot visz az életükbe. És ennek a tudásnak a birtokában kezdenek neki a fejlesztő ülések tartásának.

  Life Coach szív ikon

  A képzés végére:

  • Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze, így
  • Gyakorlati tapasztalatot szerzel különböző coaching eszközök használatában és alkalmazásában
  • Képes leszel önállóan levezetni egy coaching ülést, hatékonyan fogod tudni kezelni a leggyakoribb- az ülések során felmerülő problémákat-.
  • Segítséget nyújtunk a saját, coach szemléletmódod kialakításában és továbbfejlesztésében.

  Képzés idő:

  • A képzéseink többnyire szombati napokon zajlanak, így munka mellett is elvégezhetőek.
  • Általában reggel 9.00-18.00-ig tart egy tréning nap.
  • Ugyanakkor figyelembe vesszük, hogy a legtöbb hallgatónk munka és család mellett végzi a képzésünket, így lehetőség van pótlásra, ha esetleg nem tud részt venni a tanuló valamelyik képzés-napunkon.

  Végzett coach hallgatóink, akik részt vesznek a 130 órás coach képzésen és sikeres írásbeli és szóbeli vizsgát tesznek, egy sorszámozott a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet által is jóváhagyott Tanúsítványt kapnak. Ez a Tanúsítvány azt is igazolja, hogy olyan végzett Coachok, akik professzionális Coach-ként hazai és nemzetközi szinten is tevékenykedhet a szakmában, és van lehetőségük további, egyéni minősítés megszerzésére is, mint pl. az Európai Egyéni Akkreditáció (EIA) minősítés, EMCC a Vista Verde Oktatási Központ ajánlásával.

  • Megismerkedsz a Coaching elméleteivel, modelljeivel, típusaival és határterületeivel – ezeket biztonsággal fogod tudni alkalmazni a munkád során
  • Képben leszel a következő fogalmakkal, és alkalmazni is fogod tudni őket: kérdezéstechnika, értő figyelem, motivációelmélet, aktív hallgatás, visszajelzés-adás.
  • Pszichológiai ismereteket szerzel, amelyeket a gyakorlatban is fogsz tudni alkalmazni: Én-kép, motiváció, személyiségtipológia, személyiségkarakterek, testbeszéd, érzelmi intelligencia
  • Mélyebb ismereteket szerzel az Időgazdálkodás-prioritási sorrend kialakításában (pl: munka-magánélet egyensúlya)
  • Átfogó képet kapsz a Stessz-és Konfliktuskezelési módszerekből
  • Megismerkedsz a pszichológiai szerződéskötés folyamatával

  A coaching alapokon túl (pl. önismeret, önreflexió, saját motivációs rendszer feltérképezése, asszertív kommunikáció, hatásos kérdezéstechnika, értő figyelem elsajátítása) a Life coaching képzésünk során megszerzett készségek alkalmassá teszik a résztvevőket, hogy az elsajátított coaching technikákat magabiztosan alkalmazzák a gyakorlatban is. A résztvevők a képzés során nagyszámú szimulált esetgyakorlat keretében ismerkedhetnek meg a life coaching folyamatával, hátterével, illetve a különböző alkalmazási területeivel.

  A program során külön modulban oktatjuk a coach vállalkozás elindításához, az “én-márka”(self-branding) felépítéséhez szükséges tudnivalókat.

  EMMCEMCC – (European Mentoring and Coaching Council) – Minőségbiztosítás a coachingban!

  Az EMCC (Európai Mentoring és Coaching Szervezet) 25 éve meghatározó értékformáló szereplője a nemzetközi coach, mentoring és szupervízori szakmáknak. A szervezet ma közel 5.000 tagot számlál világszerte, globálisan elfogadott akkreditációs rendszere van, és Európát átfogó szakmai kutatásokat vezet. Európában a legnagyobb és legismertebb coach szervezet, 30 országban van jelen.

  Az EMCC hivatalos nemzetközi honlapja: emccouncil.org

   EMCC Magyarország

  Az „EMCC Magyarország Egyesület” az Európai Mentoring és Coaching Szervezet magyarországi egyesülete. Az Egyesület célja, hasznosítva tagjainak széleskörű és sokrétű szaktudását, meghatározó szerepet betölteni a minőségi vezetési gyakorlat megvalósításában, az üzleti élet felsővezetőinek fejlesztésében és tevékenységével hozzájárulni a társadalom minél több tagjának jó-létéhez.

  Az Egyesület támogatja a coaching mentoring ismertté válását, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és módszertani fejlesztést. Célja a megegyezésen alapuló professzionális és etikai sztenderdek kialakítása, alkalmazása és elterjesztése. Célja továbbá teret adni a professzionális coaching és mentoring munka elterjedésének; támogatni a coachok szakmai fejlődését, az EMCC akkreditációs elvárások szerinti elköteleződését. Az EMCC kutatásaival választ kíván adni a szakmai és piaci igények mentén folytatott coaching és mentoring munka kihívásaira és népszerűsíteni kívánja annak hatékonyságát.

  Az egyesület legfontosabb tulajdonsága, hogy befogadó. Kiket is fogad be pontosan?

  • mindazokat, akik a coaching folyamatában érintettek: coachokat, mentorokat, vezetőket, HR-eseket, fejlesztőket, valamint a vezetéssel, szervezetfejlesztéssel és személyiségfejlesztéssel foglalkozó tudományok képviselőit
  • a különböző coaching és mentoring módszertanokat, megközelítésmódokat
  • a szolgáltatókat: coaching / mentoring cégeket, vállalkozókat

  EMCC Magyarország weboldala: emcchu.org

  A Vista Verde Oktatási Központ az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) tagja. A Vista Verde Oktatási Központ, megfelelve az EMCC által támasztott minőségi követelményeknek, coach képzéseire elindította nemzetközi akkreditációját.

  Business és Life coach képzésünk tematikáját az EMCC coach szervezet által támasztott kompetenciáknak megfelve állítottuk össze. 

  Mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk, magánéletük során szívesen alkalmaznák a módszer technikáit, eszközeit, a képzés során elsajátított kompetenciákat:

  • akik hivatásos, államilag elismert tanúsítvánnyal rendelkező coachokká szeretnének válni;
  • akik üzlettulajdonosok, vezetők, menedzserek és szeretnének a képzésünkön elsajátítható kompetenciákkal hatékonyabbá, eredményesebbé válni;
  • akik a jelenlegi munkájukhoz kapcsolódóan jól tudják használni a coaching ismetereket: pl. tanácsadók, mentorok, HR területen dolgozók, különböző segítő, gyógyító szakmákban dolgozók, rekreátorok.
  • akik ösztönösen „coach-olnak”, akikhez szívesen fordulnak buzdításért és szeretnék a motiválás módját, eszközeit tudatosan, szakszerűen alkalmazni, és akár kiegészítő bevételi forráshoz szeretnének jutni;
  • akik coachok, és szeretnének új módszerekkel és eszközökkel gazdagodva, tudásukat felfrissítve még jobbakká válni;
  • akik szeretnék önmagukat fejleszteni, magánéletüket, karrierjüket sikeresebbé tenni.

  KÉPZÉSEINKEN OKTATÓ TRÉNEREK

  Veres Paula

  „Veres Paula vagyok, akkreditált coach. Több, mint 6000 óra coaching ülés gyakorlatom van business, corporate, life témákban. 15 éves pénzügyi szektorban megélt tapasztalattal rendelkezem: multinacionális, és kkv környezetben vezetőként főleg az értékesítésben, projekt munkákban, szervezetfejlesztésben vettem részt. Sokat coacholok, és sokat coacholtatom magam. 7 éve foglalkozom szervezetek és vezetők fejlesztésével, specialitásom a vezetői coaching, a kompetenciák fejlesztése, mérhetően. Egyéni és team munkákban kísérem a hozzám fordulókat. Az elmúlt években közel 200 vezető tisztelt meg a bizalmával coaching folyamataink során. Tevékenykedem belső, és külső coachként, tapasztalatot szerezve ezzel szervezeti, és projekt coachingban, és vezető fejlesztésben egyaránt. Hitvallásom, hogy az egyén fejlődése pozitívan hat az üzleti eredményekre, és fenntartható szokások alakulhatnak ki a coaching folyamat során. Mindenkiben ott a tapasztalat, a tehetség, és a kiaknázatlan lehetőség: coachként ezt segítem mozgásba hozni.”

  Hevesi Mónika

  A multinacionális cégek világából érkezve, 17 éve dolgozom a kommunikáció különböző területein. Ez idő alatt mind vezetőként, mind oktatóként, trénerként, az utóbbi időben pedig coach-ként is kipróbálhattam magam.

   

  Egy, a pénzügyi szférában piacvezető cég márkakommunikációja és szervezeti belső kommunikációja mellett a cég 1400 fős Értékesítési Hálózatában és közel 80 fős Contact Centerében dolgozó kollégák oktatásával és tréningjével is foglalkoztam. Így több száz eladástechnikai, értékesítői, kommunikációs, konfliktuskezelési, és vezetői kompetenciák erősítésével kapcsolatos tréning megtartása van már a tapasztalataim között.

   

  A multinacionális környezetben a fluktuáció és a felgyorsult piaci környezet folyamatos változása miatt mindig is központi téma volt a változásmenedzsment, így jó néhány sikeres együttműködés részese voltam a felsővezetők és a munkavállalók közötti kommunikációban az évek során. Hiszek abban, hogy az X és Y generációk között is lehet hatékony az együttműködés és a kommunikáció, vezetői tréningeken ez is gyakori téma.

  Kedvenc témáim között szerepel az önismeret erősítése és a személyiségtipológia. Célom, hogy az általam tartott tréningeken a résztvevőket egy vidám, élményekkel teli tanulás folyamatában kísérjem, amelyben felfedezhetik önmagukat, megtalálhatják erősségeiket és saját, valamint vezetőként csapatuk motivációját, melynek hatására sikeresebbek lehetnek mind a munkájukban, mind pedig a magánéletükben egyaránt.

   

  Kis-Tamás Lóránd

  „Pszichológusként embereket, szervezetfejlesztőként pedig emberek által működtetett rendszereket támogatok az elérni kívánt változásokban. Több mint 10 éve dolgozom egyéni és csoportos konzultációs módszerekkel, életvezetési és munkapszichológiai témakörökben. Bár az időm nagy részében gyakorlati munkát végzek, fejlesztői megközelítésemben a tudományos megalapozottság és az érvényes kutatási háttér is alapvetően fontosak számomra. Így a tudomány aktuális eredményeinek gyakorlatba való átültetését kutatóként is feladatomnak tartom. Szervezetfejlesztőként főleg szervezeti diagnosztikával (mérés, visszajelzés, akciótervezés), szervezeti filozófia kialakításával (jövőkép, küldetés, értékrend), változásmenedzsmenttel, krízis feldolgozással foglalkoztam, míg executive és life coachként a legtöbbször a vezetői önismeret, reziliencia, stresszkezelés és kiégés-megelőzés, a változások menedzselése,  munka-magánélet egyensúly, mindfulness (tudatos jelenlét a mindennapokban és a munkában) témákkal szembesültem munkám során.

  Kedvenc tréning témáim között szerepel az asszertív kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés, idő- és feladatgazdálkodás (személyes hatékonyság), motiváló és csapatépítő vezető, reziliencia, együttműködés-fejlesztés, mindfulness, fejlődés-orientált gondolkodás, csoport moderációs és prezentációs technikák és készségek. Megbízott egyetemi oktatóként a Budapest Műszaki Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén, a Metropolitan University-n, Budapesti Gazdasági Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen tartott előadásokat Szervezetpszichológia Szervezeti kommunikáció, Projektmenedzsment, Szervezetfejlesztés, Szociálpszichológia, Tréning módszertan, Coaching (gyakorlat), Munkapszichológia témákban. Szabadidős tevékenységeimben is a változás és a fejlődés lehetőségeit keresem, legyen az harcművészet, sport vagy tánc.”

   

  Kovács Zoltán

  A Vista Verde tulajdonosaként és ügyvezető igazgatójaként fontos számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a képzések, szervezetfejlesztések tréningek iránt érdeklődőkkel. Több szervezetben volt alkalmam tapasztalatot szerezni fejlesztőként multinacionális és kisvállalati környezetben is, alkalmazottként és tulajdonosként is. Több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, ebből az elmúlt 10 évben a soft skill típusú fejlődésemre fektettem hangsúlyt.

  Segítő szakemberként, az elmúlt időszakban, a következő területeken szereztem tapasztalatot: Pénzügy, Könyvelés, Értékesítés, Kontrolling, fejvadászat, ipari, kereskedelmi, olajipari, felsővezetői, tulajdonosi, alkalmazotti, és HR területen dolgoztam klienseimmel.

  Kedvenc feladataim közé tartozik még az új trendek, ismeretek felkutatása, ill. ezek magas színvonalú beintegrálása képzési kínálatunkba. Fontos számomra továbbá, hogy oktatói gárdánkat olyan trénerek alkossák, akik használható és azonnal beépíthető tudást tudnak átadni a résztvevőknek.

  Kitöltött és aláírt jelentkezési lap visszaküldésével erősítheti meg a részvételi szándékát. A jelentkezéshez minimum középfokú végzettség (érettségi) szükséges, melynek másolati példányát a jelentkezéshez csatolni kell (elektronikus formátum esetén JPG, vagy PDF). Képzésünk nyílt csoportos képzés, mely a minimum létszám megléte esetén indul. A részvételi szándékokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, maximum 15 főig tudunk csak jelentkezéseket fogadni.

  A képzés díja: 340.000 Ft/fő (áfamentes)

  Részletfizetésre van lehetőség

  Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, töltsd ki az alábbi űrlapot!

   Adatkezelési és adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva olvashatod el.

   SZAKMAI FELELŐS

   Hevesi Móni - Vista VerdeHevesi Mónika

   Vállalati kommunikáció szakértő
   +36 30 281 48 56
   monikahevesi@vistaverde.hu

   „Minden sikeres Vezető mögött áll egy coach”. Én is ebben hiszek, és ezt tapasztaltam meg az üzleti életben is.”

   További képzések

   Mediatorkepzes 100x100 ikon

   MEDIÁTOR KÉPZÉS

   Munkavállalói elégedettségfelmérés ikon

   BELSŐ TRÉNER KÉPZÉS

   Business ikon

   BUSINESS COACH KÉPZÉS

   life coach továbbképzés

   COACH TOVÁBBKÉPZÉS

   Kiemelt

   AKTUÁLIS

   A kiégés és a coaching kapcsolata

   A kiégés (burnout szindróma) a modern kor népbetegségének tartott tünetegyüttes, melyről többnyire a munka kontextusában hallhatunk. Azok a személyek esnek a kiégés által veszélyeztetett kategóriába,

   Bővebben »
   Vista Verde logó
   1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
   Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000378/2014
   NAIH reg.szám: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016