📱 +36 70 321 18 69     📧 info@vistaverde.hu    
 •  
 •  
 •  
 • A Points Of You® mint coach eszköz

  Pellicano Judit Pellicano Judit

  Life&Business Coach
  Points of You®Expert Tréner

  A coaching “első látásra szerelem” lett az életemben. Az Életvezetési (life) coachingban a magánéleti elakadások – önismereti, párkapcsolati, karrier, újrakezdési – témákban támogatom ügyfeleimet. Kedvenc területem az önismereti fejlesztés, mely alapjaiban határozza meg viselkedésünket, sikerességünket.

  Hiszem, hogy a személyiség folyamatos fejlesztése elengedhetetlen az élet bármely szakaszában a továbblépéshez.

  Az üzleti élet szereplőit támogatom – egyénileg és csoportosan – az eredményeik növelésében, az ehhez szükséges változások elindításában. Több évtizedes vezetői és vállalkozói tapasztalatom a Szálloda és vendéglátóiparban és az Ingatlanszektorban támogatja a vezetőkkel és csapatban dolgozókkal való sikeres együttműködésem

  Points of YouPoints Of You® Akadémia egyetlen magyar Expert Trénereként  ICF akkreditált szakmai továbbképzéseket – Hello Points – Felfedező alapképzés (1 nap) és Creative PracticeGyakornok szakmai képzést (2 nap) tartok a Vista Verdében is. A képzések EMCC akkreditációja folyamatban van.

  Points Of You® által létrehozott fotóterápiás eszközök – The Coaching Game, Punctum, Faces – lehetőséget adnak arra, hogy, egyedi módon, vicces formában vizsgáld meg önmagad és mások elakadásainak valódi okát. A prémium kategóriájú eszközökkel élményszerű, kreatív játékot játszol, közben váratlan, mégis pontos felismerésekkel leszel gazdagabb. Önismeret és módszertan egyben!  🙂

  A Points Of You® prémium eszközei az új nézőpontok keresésében segítenek. Az új szemléletmód felfedezése azért nélkülözhetetlen, mert általa gyarapodik a tudásod, komplexebbé válik a gondolkodásod, nő a kreativitásod és az önbizalmad.

   Működési elve:

  A Points Of You® prémium kártyái minden más eddig ismert eszköztől különböznek. A coaching kártyák működési elve a színuszgörbéhez hasonlítható. A képek és a szavak együtt arra ösztönzik a jobb és a bal agyféltekét, hogy egyszerre lendüljenek működésbe, ezáltal egy harmonikus rezgőmozgást hozzanak létre az agyban. Ennek eredményeként az addiaktól eltérő módon kezdjük el szemlélni a világot.

  Egy időben aktiválódik az agy intuitív és racionális része, ideiglenesen kikapcsolva a megszokott védekező mechanizmusokat.

  Ez a szándékos “zavarkeltés” ad egy kis haladékot az előre eltervezett ötleteid megvalósításához, megengedve elmédnek, hogy új információkat keressen benned ahhoz, hogy kitágított perspektívából szemléld önmagad, a körülötted zajló eseményeket. Ezáltal lehetőség nyílik a tudatalatti érzelmek és a tudatos gondolatok „összehangolására”, a merev gondolati minták és az érzelmi elakadások megváltoztatására, a megszokott keretekből való kilépésre.

  Ebben a helyzetben könnyebben azonosítod a számodra feszültséget okozó érzelmeidet, gondolataidat és könnyedén tudsz rajtuk változtatni is. Ez az egyedi kapcsolódás teszi lehetővé, hogy a váratlan felismerések mögött megismerd a valóságot. A prémium eszközök használatával harmadára csökken a coaching folyamat.

  Points Of You® coaching kártyái arra ösztönöznek, hogy tanulj és fejlődj az önismeret és a szakmai élet területén. Ez egy olyan játék, amit remekül lehet egyénileg és csoportosan, bármely életkorban, bárhol, bármikor, bármilyen közönséggel játszani.

  Szervezeten belül dolgozó Coach-ok, Trénerek továbbképzésére az egyik legjobb alternatíva a Points of You® Akadémia képzéseinek elvégzése.!

  A következő Hello Points – Felfedező alapképzés  2020.02.09.-én lesz Budapesen, a Vista Verde Oktató Központban.

  Bővebb információkért keress bizalommal: https://www.pellicanojudit.com/hu/points_of_you/points-of-you-akademia-hello-points-alapkepzes

  AKTUÁLIS

  A kiégés és a coaching kapcsolata

  A kiégés (burnout szindróma) a modern kor népbetegségének tartott tünetegyüttes, melyről többnyire a munka kontextusában hallhatunk. Azok a személyek esnek a kiégés által veszélyeztetett kategóriába,

  Bővebben »
  Life coach szolgáltatás - szív

  LIFE COACH KÉPZÉS

  coaching szolgáltatás

  COACHING SZOLGÁLTATÁSOK

  life coach továbbképzés

  COACH TOVÁBBKÉPZÉS

  Kiemelt
  Business ikon

  BUSINESS COACH KÉPZÉS

  Vista Verde logó
  1085 Budapest, József krt. 37-39., IV. em.
  Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000378/2014
  NAIH reg.szám: NAIH-94040/2016 és NAIH-94041/2016